läs och begrunda

Två tjejer ~17 sitter bredvid varandra. Av samtalet att döma är en utav dem från Spanien och här på språkresa, och kan inte så mycket engelska.
Spanska tjejen: Do you have a king in sweden?
Svenska tjejen: Yes, but he has no power...
Spanska: What?! So he lives in the dark?


tisdag

Och så var veckan igång. Och vilken vecka sen. Har praktiska prov hela veckan som är typ helt betygsgrundande så jag är lite nervis, imorgon kommer morbror Bengt och ska klippa sig så jag hoppas att det ska gå bra. Igår jobbade jag till stängning och sen tog jag en mysig kvällsfika med mina favvisar på waynes. Nu vill jag bara ha sommar! =)

Nu slutar vi snart och då ska jag till min förra "chefs" kompis och klippa henne och hennes son :| Spännande liv man lever alltså. Sen blir det Ben and Jerrys och en skön tvkväll förhoppningsvis

Om fem sekunder ska jag publicera kanske världens roligaste skämt
Vänta

the one when Ross is fine

"O stands for - Oooh wow!"

image122


onsdag morgon

Idag är det onsdag och halva veckan har gått - igen. Sjukt snabbt det går. Det här är dock veckan från helvettet. Jag att skriva varav två ska vara klar imorgon och jag har inte börjat, sen ska jag jobba onsdag, torsdag, fredag så jag känner mig lite dödsdömd. Men. Josefin, ska ju ha 18-års fest på lördag så det får mig att känna en viss livsglädje, och sen är det ju faktiskt typ 20 dagar kvar till skolavslutningen och det är ju inte fy skam direkt!

better together

There's no combination of words
I could put on the back of a postcard,
No song that I could sing
But I can try for your heart,
Our dreams, and they are made out of real things,
Like a shoebox of photographs,
With sepiatone loving,
Love is the answer
At least for most of the questions in my heart ,
Like why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy,
And sometimes life can be deceiving,
I'll tell you one thing, its always better when we're together

MMM, it's always better when we're together
Yeah, we'll look at the stars when we're together
Well, it's always better when we're together
Yeah, it's always better when we're together

image91

dagens bekännelser

Har fortfarande inte orkat satt mig med matten. Orkar det nog inte nu heller, är alldelens för hungrig. Ska strax gå och duscha och göra mig iordning för kvällen. Och imorgon står det jobb på schemat, som tur är börjar jag inte förens 15 så jag hinner sova lite, äntligen.

Idag skulle vi ha redovisning på historian, vilket var en ganska komisk historia för vi började gnälla lite på vår lärare över att vi skulle prata i 5 minuter var, det slutade med att vi satt där en timme.........jag och maria började vid ett tillfälle till och med diskutera USA's presidentval, vilket inte hade någonting med nürnbergsprocessen att göra. Haha..Tur att det inte bara jag som har en tendens att kunna ha en diskussion med mig själv, jag har alltid sånna nämligen, typ; "Alltså, gillar ni färgen gult?" "Jag gillar den" "Tror jag" "Kanske" "Men mest på sommaren, tycker ni inte" "Påminner mig om blommor" "Åååh, snart är det sommar" "Tänk att få ligga och sola nu" "Ååååh, jag längtar"

OK

kvällskvisten

Har precis kommit hem från jobbet nu, känns grymt skönt med en tidig kväll, den första på länge länge. Orkar nog inte ens sätta mig med matten som jag hade planerat, det får nog bli lite top model och glass, det är jag nästan värd..

Skåne nästa?

XOXO

lägesrapport kolon

Okej, det känns som om att det är dags att skriva några ord.
Sundsvall känns tämligen tråkigt och alldagligt efter att man har upplevt det vackra London. Och mitt rum känns fortfarande grymt stökigt och de inköpta kläderna ligger fortfarande i högar. Och allt är precis som förut. Fast så mycket bättre. Har visseligen kanske hur mycket som helst att göra i skolan, nationella i engelska imorgon, men min nya attityd sätter stopp för nervösiteten. Jag orkar helt enkelt inte bry mig!
Sen sist har många underbara dagar avnjutits med mina käraste, och Denisefis den jäkeln har tagit körkort - vilket har öppnat typ 100 dörrar för mig och tjejerna. Tror nästan jag var/är mer exalterad än henne! Vi firade med lite lunchmat och glass och prat och ja, ni vet hur det är..

I helgen ska jag uppdatera med lite fler bilder från London också, det finns himla många av dom, men jag vågar nästan inte kolla för då önskar jag bara att jag var tillbaka!

image120