i will remember you

I try to keep it simple cause I hate goodbyes
I try to keep it simple by telling my self that:
I will remember you, and all of the things that we've gone through

Jan Hall v

åååh nande missoro

Det blev blåbärspaj istället för hallonpaj. Och nu sitter jag hemma och är mätt i magen. Har inte så mycket att göra heller för den delen, men är sjukligt trött så jag funderar starkt på att sova, måste lyssna på lite mys musik så att jag kommer i stämning först bara.

Imorgon ska jag fika med flickorna men först ska jag på träning. Det känns fortfarande ovant trots att det har gått tre veckor sen jag kom tillbaka från mitt lilla avbrott. Men det känns så fruktansvärt bra att vara tillbaka trots att jag inte kan göra allt jag vill ännu. Har verkligen tappat all balans och blir helt yr av alla snurrar, men ändå, det känns lite som att komma hem på något vis. Känner mig lite tom och halv när jag inte får röra på mig. 

Gah. Jag är så trött nu att jag nästan ser dubbelt. Måste sova! Måste också vänta på att Idapida ska höra av sig om hur vi ska komma till skolan imorgon. Jag är nämligen helt beroende av henne och vågar inte gå någonstanns utan att veta att hon finns där brevid och kan hålla mig i handen. Idag har vi smidigt massa planer hon och jag. Om dom funkar får dock tiden utvisa men alla våra tidigare drömmar har faktiskt blivit verklighet (dock passade dom bättre som drömmar) Det är lite små spännande sådär.

Något annat som är lite små spännande är att jag kan tala Japanska. Det var lite otippat va? Men jo, faktiskt helt sant. Jag råkade nämligen stöta på tre stycken gossar på gatufesten som lärde mig ett och annat ord. Dom var pingisspelare och hade spelat en turnering i Japan (alla fraser jag kan handlar alltså om pingis och är inte sådär väldigt användbara, men eftersom att ingen egentligen vet vad dom betyder brukar jag slänga in dom lite nu och då - bara för att skryta lite)


akta er för victorias armé

Hejhej, Tjena, Hallå

Idag har varit en tämligen Ok dag. Dagen började med att vi samlades i salongen för att "fixa" oss innan skolfotograferingen. Detta tyckte jag var ganska lustigt och väldigt frisöraktigt. Sitter faktiskt och tittar på resultatet nu och måste nog säga att jag inte är speciellt nöjd. Men när har man blivit nöjd med ett klasskort? Någonsin? Aldrig. Just det. Så därför är jag skapligt nöjd.

Imorgon kommer att bli en ännu bättre dag. Det känner jag på mig. Eller föresten, jag vet nästan att den kommer bli det. Jag kommer inte vara lika trött när jag vaknar (och jag kommer troligtvis inte försova mig som i morse), jag kommer inte få skjuts till skolan vilket innebär mer tid till att lyssna på good music = jippieyayyeej (syftar inte nödvändigtvis på The draft) Sen kommer jag förhoppningsvis förstå psykologin imorgon också, vilket jag definivit inte gjorde igår, men nu har jag, Amanda, Cecilia och Victoria skrivit ett finfint Case som vi ska lämna in i morgon. Största delen av detta grupparbete kommunicerade vi dock genom msn, och om man tar det under beaktning tycker jag resultatet är värt att hylla!

Nu ska jag ta och bege mig till Bk och äta lite saftig hallonpaj! Hejs!

ps. Imorgon kommer  en hemlighet att avslöjas..

26 september

Idag har jag varit en riktig tröttis, hela dagen har helt gått åt att jag har gnällt över min trötthet och ständiga huvudverk känns det som. R påpekade att det kan bero på att jag dricker för lite vatten, jag fick då lust att påpeka att han aldrig pratat med mig tidigare och att han därför visste mycket lite om mina vattenvanor. Jag avstod dock.

Psykologin idag var väldigt tröttsam. Jag vet att jag tokhyllade den förra veckan men idag blev det bara för mycket. Vad är hypotetisk och abstrakt beteénde? Efter tre timmar känns det fortfarande inte som om jag förstår det. Om jag har tur kanske lampan ramlar ner innan läggdags. Det brukar vara så, ni vet, att man kommer på allt som man har funderat på under dagen precis när man nästan somnat. Lite små typiskt sådär.

Efter skolan tog jag bussen till BK. Sen kom JesseJ och vi tog oss en macka i köket. Jag och Denisé planerade lite små grejer inför ett kommande läger och sen fick vi skjuts av Janne mannen hem (JesseJames pappsi). När vi kom hem tog jag en efterlängtad dusch (hade inget varmvatten i morse!!) och sen tog jag och mamma en sväng på "Birsta city" för att jag skulle få lite klädinspiration. Vilket jag inte fick, men det var värt ett försök. Åt lite tacopaj (förlåt för att jag härmade dig Denisé) och åkte hem igen.

Idag är jag förövrigt en stolt ägare till Lars Winnerbäcks nya skiva. Ska ta med mig den, kura ner mig i soffan och lyssna på den i sann mysanda nu tänkte jag.

image12
















myrornas krig

Just nu är jag sjukt upprörd. Rentutav ledsen. Kanal5 funkar inte..
Vad ska jag ta mig till?
Jag har nu suttit och kollat på en svart och vitprickig sida i snart 10 minuter, utan förbättring. Vad är det med tv-snubbarna nu förtiden? Har dom verkligen så mycket att göra så att dom inte kan se till att lilla jag har Kanal5. 

Okej, i vanliga fall hade detta varit lugnt (okej..lite upprörande) men just nu. Nej tack. Det näst sista avnittet av So you think you can dance visas ju idag men tydligen verkar det som om  tv-snubbarna inte är så intresserade av dans.. detta gör mig lite ledsen i själen eftersom att dans råkar vara det bästa som finns.
Gah. Bara lite skönsång av Anders Wendin kan trösta mig nu


om du lämnade mig nu

image11
Två dagar kvar tills prinsen från Lindköping släpper sitt tionde album

du är musiken och ziggy han förstod

Jaha, så har ännu en dag gått. Dagarna rullar på rätt bra faktiskt, vi fick till och med sluta en timme tidigare idag eftersom att vi är så duktiga. Det var en mycket trevlig överaskning. Sen åkte ju bussen ifrån mig på Navet, vilket också var en överaskning men ingen trevlig sådan. Så jag fick sitta och vänta ett tag, vilket iförsig inte var hela världen eftersom att jag fick mer tid att lyssna på the draft då. Jag tror busschaffören tänkte så när han åkte iväg faktiskt.. "Nejdu, den här tjejen är inte riktigt redo. Hon behöver musik i sitt liv". Ja, så tror jag att han tänkte. Vilken liten gullis :')


Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today
Vänliga hälsningar AnnaNiHa

lista numero 2

Namn: Anna

Kön: Tjej

Ålder: Snart 17

Längd: 169
Smeknamn: Anna, Annis
Hårfärg: Blont
Ögonfärg: Brun-gröna.

Har du någonsin
Ätit sushi: 
Nej och är inte speciellt frestad

Varit ihop med någon som varit otrogen: Inte vad jag vet
Klättrat på berg: Haha, berg och berg..
Sett vita huset: Nej?

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
spets eller satin: Inget av det
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Höst
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Nej
Vet den om det: Nej
Vad tittar du på hos en man: Det första jag tänker på är håret och klädstilen..faktiskt


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: Japp

Bråkat med en kompis: Nejnej

Gillar du att:
Ge kramar: Ja.
Ge massage: Få är det enda rätta!
Gå promenader i regnet: Med någon man tycker om, ja

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Massa roliga saker!
Svär du för mycket: Önskar att jag kunde svara nej..
När duschade du senast: Igår kväll
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörkblå jeans
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen=( Men skulle vilja lyssna på Firefox ak ft Rasmus Kellerman
Vad är bredvid dig just nu: Victoria och Cecilia (dom smygkikar dock inte)
Saker på skrivbordet? Massa datorer, Cecilias Ipod, Papper

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Ett hörnskrivbord av trä
Vad var det sista du åt: Potatisbullar på skolan. Jami.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Min kommande drömprins
Har du en lavalampa: Ja! 1997
Hur är vädret just nu: Mulet
Vad gjorde du igår kväll: Myste med mami
Vem pratade du sist med på telefon: Hm, Ida?
Vad gör dig glad: Mina vänner, familj, musik
Vart skulle du vilja du åka: Milano, London
Vill du ha barn: Ja!

Vad ska dom heta: Något annorlunda, klatschigt..


kvinnan i den gråa baskern (idag)

Sitter på lektion och är allmänt uttråkad.. Har sisodär 15 stycken instuderingsfrågor att svara på, men ingen lust att jobba. Jag har däremot väldigt stor lust att äta, och längtar därför till potatisbullarna på lunchen. Jami.
Lyssnar på Mannen i den vita hatten (sexton år senare) den gör mig dock inte mindre hungrig men däremot gör den att jag längtar mer till 19 November.  
Ser hur Cecilia tittar avundsjukt på mig, tänkte jag högt nu igen?


karin och carina

Jag gillar vanligtvis inte Söndagar men den här Söndagen har varit helt okej. Jag var så nöjd i morse över att jag äntligen fick sova ut lite, det kändes som om jag behövde det. Jag var hos min vän Josefin igår kväll och kollade på film med tjejerna, dock somnade jag hela tiden så mamma fick komma och skjutsa mig heela vägen hem (för er som inte vet så bor J ett stenkast i från mig..typ) När jag kom hem kröp jag till kojs direkt och blev omstoppad av lilla mami. Sov länge och gott.

Och nu ropar mamma att jag ska klippa henne.
Hon vill se ut som Carina Berg säger hon. Det kan jag nog fixa, säger jag=)

jag är tjugotre

You Are 23 Years Old
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.


http://blogthings.com/whatagequiz/

i väntan på

Jag väntar på:
26 september - Lars Winnerbäck släpper albumet Daugava
6 oktober - Jag fyller hela sjutton år
17 oktober - KENT SLÄPPER ALBUMET "TILLBAKA TILL SAMTIDEN"
19 november - JAG SKA SE KENT
23 november - Då sitter vi på stadshussalongen och diggar till Moneybrother

Denise väntar på:
22 september - världens segaste Anna

På återseénde

bildbeviset


image10
Här är ett litet smakprov
(den rosa ärmen tillhör mannen från svensexan)

tanter & toapapper (`v´) anna

Jag (anna, red. anm), Ida (min absoluta favorit ida, red. anm), Carolina och Amanda strosade runt på stan idag efter modevisningen och i brist på sysselsättning slog vi oss ner på en parkbänk på storgatan. Efter en liten stund kom en söt liten tant fram och frågade om vi pratade engelska. Sen frågade hon om hon kunde få ta ett kort  på oss för att vi var så söta, hon ville ha ett kort på sina nya vänner i Sverige att visa för sina vänner där hemma. (Jag tänkte: detta var en knepig men söt tant och vi tackade ja till erbjudandet om att få vara fotomodeller för en dag). "Tjejer ser inte ut som ni hemma hos oss" sa tanten. Jag vet dock fortfarande inte om vi ska ta detta som en komplimang. Jag valde iallafall att göra det för att slippa deppiga tankar:f 

Sen ser vi en man utklädd till pipilångstrum gå förbi med ett grabbgäng efter sig, vi kommenterade snabbt att han nog var på svensexa. Han tittade lite på oss när han gick förbi och vände sedan för att prata med oss. Jag tänkte "hjälp" och "jag orkar inte". Jag antog att han skulle dra någon ful raggningsfras.. Såhär i efterhand önskar jag att jag hade haft rätt. Mannen frågar nämligen om någon av oss kunde ställa upp på att bli inlindad i toapapper. Vi svarar atigt nej (väluppfostrade som vi är).  När vi vägrar ge med oss frågar han snällt om det går bra att han lindar toapapper runt parkbänken som vi sitter på. Det hela slutar iallafall med att vi fyra sitter på en parkbänk med toapapper upplindat till haklängd medan en skara på sisodär 10 personer står och knäpper kort på oss med kameror och mobiltelefonen.
Spännande dag på torget med andra ord


vem uppfann techno och varför?

Jag längtar sjukt mycket till imorgon, det ska bli en jätte spännande dag/kväll. Jag och mina pinglor, och såklart massa andra, har fått chansen att styla några modeller inför en modevisning som ska hållas på våningen i "in huset". Jag är verkligen peppad, det ska bli skitkul. Och därför är jag glad såhär på kvällskvisten.

En sak som får min gladhet att lysa med sin frånvaro för ett ögonblick är mina grannar. Dom råkar nämligen ha som hobby att lyssna på techno, gärna högt och med mycket hög bas.. Det är ganska kul för dom, men inte så kul för lilla mig som behöver lyssna på deras dunka-dunk hela dagarna/kvällarna/nätterna. Dunket är där när jag vaknar, dunket är där när jag kommer hem från skolan, dunket är där när jag försöker slappa, dunket är där när jag försöker sova.

Vem uppfann techno och varför?


gullhår är dom bästa vinner för det mesta

Hola chicas y chicos!

Idag har varit en jätte bra dag.
Dagen började dock lite mindre bra, jag halv skämdes lite sådär i bussen för att jag inbillade mig själv att jag redan hade klätt på mig mina nörd/sport kläder, vilket jag inte ens hade. Snacka om att leva in i rollen. Sen kom jag till skolan och alla samlades för att bli nördiga i klassrummet. Efteråt kunde vi glatt konstatera att jag och Cissi var nördigast. Jag blev glad och nöjd.

För er som vill ha en bild av hur snygg jag verkligen var kommer här en kort beskrivning:
Nertill
- träningsskor, uppdragna benvärmare, svarta leggings och ett par fotbolls shorts vid midjehöjd
Upptill - en stor blå tröja med en kort tight grön tröja över som det stod "bling bling" på med guld text, ett midjebälte med fyra vattenflaskor samt ett mycket stiligt svettband
Och, ja, det var precis så fult som det låter (bild publiceras senare)

Vi spelade förövrigt jätte bra, och när vi gjorde den tredje homerunnen på raken fick jag en liten tåris i ögat:') Dock kom vi inte till final men vi hade förjäkla kul! Och klart den bästa sammanhållningen.Jag gillar mina frisörtjejer!

ps. Ida skrev precis på msn att min outfit idag möjligtvis var det fulaste hon någonsin sett, den var iallafall helt klart med i hennes top tre. Jag blev glad i hjärtat. ds.


dude, where is my car?

Oops, jag höll på att glömma bort att skriva blogg nu igen, så det blir lite panikskrivande såhär på kvällskvisten. Sitter just nu och inväntar So you think you can dance, Kanal5 hade nämligen fått lust att sända det klockan 22.55, vilket tråkigt nog råkar krocka med min skönhetssömn. Men dock är det nog värt det ändå. Jag råkar vara lite smått besatt (sällan jag är besatt?) i det programet, kanske för att jag är dansare själv... *gör JD-scrubs minen*

Imorgon ska jag agera sportnörd, vilket kommer att bli en svår utmaning eftersom att jag varken är speciellt sportig eller nördig (okej, kanske en aning nördig men definitivt inte sportig) Tyvärr innebär min förkyldning att jag inte kan spela någon brännboll men jag ska vara en suverrän hejarklack till tjejerna. Vi är så seriösa att vi till och med skrivit en hejar ramsa. Det går ungefär någonting såhär "Gullhår, gullhår, världens bästa gullhår..." och melodin är från bamse. Mycket fin. Jag kan sjunga den för er någon gång =) (om ni någon gång hört mig sjunga antar jag att ni snällt tackar nej till erbjudandet - vilket känns helt okej för min del)

Idag har jag haft psykologi vilket kanske råkar vara ett av det mest intressanta ämnena någonsin? Ja. Jag sa precis det där. Första veckan ville jag sakta dö men nu har jag helt vant mig vid alla dessa konstiga termer och funderingar. Jag blir så förvirrad när saker saknar logik, det är ju helt weird..men också rätt spännande

Juste, jag höll på att glömma, jag sa till min vän Jens idag att min blogg handlade om honom så det känns inte mer än rätt att nämna honom sådär lite i förbi farten. Han är ju rätt snäll trots allt, JesseJames=) 

Godnatt

jag är en lögnare

Okej, förlåt för att jag ljög för dig i det tidigare inlägget Andréa. Jag är självklart inte kär i din man. Jag är helt besatt i honom. Jag avgudar jorden han går på. Hans musik, gah, jag smälter.  Har nu lyssnat på The draft konstant sen 19.39. Och bestämde mig nu för att variera mig lite med denna klassiker:

you brought this upon yourself
don't try to pin this one on me
tonight I give up at last
I'm now a memory of your past
I'll settle for the quiet type
oh this time I'll get it right
hold your breath
come and see we're coming closer finally
hey brothers, sisters, lovers, you are all i need

Kanske den låt som beskriver mitt liv bäst just nu.. Tiger Lou - Days will pass







 

jag är ett skämt

När den Kizz liknande figuren gick in på idol audition tänkte jag "fan, han skulle nog vara snygg utan smink.." Min ångest fortsatte sedan med "men, herregud varför tar han inte bort sminket, ingen kommer att ta honom seriöst" och sedan kom min tredje tanke "haha, han kommer säkert dra till med värsta balladen"
Jaha, då är det alltså Måns?
Alltså va?
Jag fattade detta en kvart efter (då han skrev autografer ute i logen)
Haha, jag skrattar åt mig själv. Och lite åt Måns. Det där var ett klockrent skämt!

kellermans rockar min värld

Jag har ingen som helst motivation eller inspiration idag. Inte ens för att skriva det här blogginlägget, men eftersom att jag har lovat mig själv att skriva varje dag så ska jag försöka hålla det. Eftersom att jag också lovat mig själv att göra alla mina läxor så hoppas jag att jag kommer att hålla det löftet också. Det kommer jag nog. Kanske.

Nu lever jag officielt som diabetiker fram tills på Torsdag, eller ja, jag har fått en såndär blodsockermätare också har jag en slang in i magen som mäter mitt blodsocker hela tiden. Ganska facinerande faktiskt. Att se hur det förändras när jag äter beroende på vad jag äter osv. Fast iförsig har jag en tendens att tycka rätt konstiga grejer är facinerande.. Idag levde iallafall min blodsockermätare loppan hela natten. Den hade fått något spratt och bestämde sig för att ringa var 3:e minut. Det blev en tung natt för lilla mig.

Till något lite mer intressant(?) Rasmus Kellerman aka. Tiger Lou håller på att jobba på ett nytt album, som vanligt gör han allting själv. Jag är så grymt imponerad av killen och ska jag vara ärlig är jag lite små kär i honom också. Bara lite. Förlåt Andréa *jag ska försöka behärska mig*

I vilket fall så är dagens låt Rasmus och Andéas gemensamma låt:
Firefox ak featuring Rasmus Kellerman - The draft
image8


mina idolbilder

Jag känner för att hylla mitt absoluta favorit band lite mer
17 September - Ingenting
17 Oktober - Tillbaka till Samtiden
19 November - Kent, Annexet, Stockholm v

image7image5image6


ingenting

Ingenting var bra idag, jag vaknade och tänkte "Nejdu, idag blir det ingen skola för mig" sen tvingade jag ändå mig själv upp
Varför, varför varför..jag förstår inte
Sen fick jag såklart ett sms av min classmate Victoria, hon skulle inte komma på skolan. Jag frågade då mig själv varför, varför, varför jag klev upp. Jag förstår inte varför jag inte gick och la mig vid det här laget. Men nej, jag tog bussen, träffade min absoluta favorit ida (så heter hon förövrigt på min mobil). Sen när vi kommer till skolan, nä, då har vi inga lektioner idag
varför, varför, varför klev jag upp i morse. Jag förstår inte? Jag hatar mig själv
Så nu sitter jag här hemma igen, och myser framför tv:n, är dock för pigg för att somna om.
Det enda som gjorde min dag idag var att ingenting var bra.
Så stört sjukt bra, till och med. Lite mer elektric än dom tidigare låtarna.

Dagens låttips är alltså inte helt oväntat: Kent - Ingenting

image3

















jag är en bloggare

Ikväll har jag blandannat fördrivit tiden genom att prata med en gammal vän på msn
F: Men, vad gör du nu för tiden?
A (alltså jag) : Vad jag gör....Samma sak som alltid antar jag
A: Sitter hemma och ältar gamla problem, tröstäter och tänker på min karriär som sumo brottare
F: Jaa, du är ju sjukligt fet ju
A: Men måste du säga det så att jag hör?
F: Tekniskt sätt så läser du
A: Okej, måste du skriva det så att jag kan läsa det?

Alla mina vänner har skaffat blogg. Är det inte tragiskt egentligen. Förut pratade jag med en av mina bästa vänner J, jag frågade vad hon hade gjort idag, som svar fick jag "Meeen hallå?! Har inte du läst min blogg idag eller?"
Jo, det har jag faktiskt!


en lista

Vilka är ditt favoritpar skor? Måste nog säga mina svarta nike skor, klassiska!
Vad gör du? Jag svarar på den här listans trevliga frågor :f
När drack du sprit senast? Igår
Har du lugg? Nej, men funderar skarpt på att fixa en
Fest eller slacking? Oj, det beror på dag och humör, i guess
Gillar du sport? Om dans räknas in i den kategorin så YEJAMEN
Vill du ha barn? Yes please
Vilka språk kan du? Svenska, Engelska, (Spanska?)
Borde man röka på pubar? Tveksamt
Är du stolt över ditt liv? Ja, faktiskt!
Vilken låt lyssnade du på senast? John Mayor - Waiting on the world to change, ruggigt bra
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? London (Snälla kan vi åka dit?)
Har du ngt djur? Kanske världens sötaste fågel vid namn Torsten :f
Har du några trummor? Nej, men min kusin har=)=)  ps. ser jag ut som en trummis?
Tittar du mkt på tv? Pass
Har du varit med i lokaltidningen? Jajamen, jag är en rikskändis..Eller inte=(
Vad kostar det du har på dig? Haha..kanske 700?
Vilken färg har dina väggar? Vita och en svart/brun fondvägg.. väldigt klatchigt
Vad gör du när du inte kan sova?  Tittar på ett inspelat avsnitt av vänner, har dock sett det över 100 gånger och kan alla repliker utan till..
Har du duschat idag? Jajamen
Vad gör du om ett år? Då går jag sista året på frisörlinjen och börjar småoroa mig för framtiden
Brukar du läsa horoskop, isf brukar de stämma? Inte längre faktiskt
Brukar du svära mkt? Ja-a tyvärr..
Bästa fikat? Jag måste nog svara Sallad på Cofféhouse även om det kanske inte räknas som fika
Det dyraste du äger? Hjälp
Favoritpålägg? Smör
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Svarta
Vad lyssnar du på just nu? Fortfarande John Mayor - Waiting on the world to change *är lite besatt*
Vad åt du senast? Mammas fiskgryta!
Hårfärg? Blond
Favoritmånad? Juni, Juli
Favoritdag? Fredag
Vilken mening skulle beskriva ditt liv bäst just nu? This chapter is over, but the book is far from ending
Choklad eller vanilj? Choklad.
Vad har du för färg på tandborsten? Pink, som i rosa
Vad är ditt motto? Every song has an ending but that's not a reson to not enyoj the music!

klockan är 13.51

..och jag är inte nyvaken
faktiskt.

dagens låttips är definitivt: moneybrother - just antoher summer
image2
anders wendin v


missbruka aldrig ordet "hjälp!"

Idag/Ikväll/Inatt har jag varit hos min käre men ack så pajasliknande vän Mattias. Han bjöd på fest..
Den roligaste insidenten var dock när jag hittade en trehjuling som jag bestämde mig för att cykla hem på - det gick sådär.. Det var en neförsbacke, det var bäcksvart, jag hade inga bromsar = Jag skrek på hjälp hela vägen ner för backen. Och när mina kära vänner äntligen sprungit i kapp mig berättar dom kanske världens mest lustiga och knepiga historia. En man hade gått förbi, joggat sig igenom den lilla skogsdunken i den goda tanken att rädda mig från denna våldtäktsman som jagade mig, när han sett mina vänner stå och fnissa hade han dock förstått att det hela inte var något våldtäktsförsök utan snarare ett knasigt upptåg av ett par barn, begav han sig snopet tillbaka genom skogen.. Jag skämdes*