skola vs jobb

Hello everybody
Party på ingång
Men just nu sitter jag hos Amanda2(idas amanda) och tittar på henne och Ida när dom gör sig iordning eftersom att jag är snabbis och dom är segis. Närå. Eller lite kanske...

Gagaga, ännu en arbetsvecka är avklarad. Bara två veckor kvar, jag får ångest! Jag vill inte sluta jobba!!! Jag var på skolan idag och åt lunch och det var fasen tillräckligt för att jag skulle känna skolångesten komma krypande..Inget illa mot John Bauer men jag pallar inte folket, blickarna. Det enda positiva som det finns att längta efter är de otroligt stilfulla männen som går där....ELLER INTE


två månader

29 september 2007
Älskade älskade farfar
varför tog han ditt liv?


sova eller inte sova det är frågan

Bluäh
Nu väntar sängen och "KENT" (boken om Kent) ivrigt på mig (hur man nu kan vänta ivrigt?) det känns frestande. It's way past my bed-time, faktiskt. Ärligt talat har jag lagt mig klockan nio ända sedan jag började arbetsplatsutbildningen på Spaze. Fast få inte för er att jag längtar tillbaka till skolan, för det gör jag inte. Alls. Överhuvudtaget. Det enda jag saknar är favorittjejerna och ananasen i matsalen!

Godnatt
Sov så gott
Sussa sött
Dröm sött
Sleep tight
JAJA, HEJDÅ

jag hatar att jag älskar er

Alltså..VARFÖR? varför? varför?!
Jag älskar er men varför kunde ni inte bara sluta medan allting var bra...
Varför ska alla feel-good serier plötsligt bli så mellankoliska??!?!

image80

jag har blivit precis som dom

Jag och mina vänner brukar dömma ut folk som gör små äckliga gropar i smörbyttorna....och nu när jag ska ta mig en smaskig macka upptäcker jag att jag har gjort en liknande i mitt smör.....
Vad är det för fel på mig?
Inbillandet om mystiska sjukdommar börjar plötsligt inte kännas så inbillande

lördagsbravder och mystiska sjukdommar

Jag önskar att jag hade räknat hur många glas vatten jag har druckigt idag för  isåfall hade jag säkert varit uppe i sisodär 20st. Dessutom har jag ätit för ca. 4 personer (i vanliga fall äter jag bara för 3) men ändå är jag tokhungrig och har jätte ont i magisen. Jag undrar om jag är påväg att få kräksjukan? eller så kanske det bara är gårdagens bravader som gör sig påminda



1. hey there party animals 2. hey there emma 3. hey there mattelias 4. jag skrattar 5. jossa skrattar (uppenbarligen åt något mycket komiskt) 5. jag är ett fotosnille utan dess like - bilder föreställer halva amanda och denise

2008?

Jag håller på att rensa min dator och i vimmlet av alla bilder hittar jag dessa? bilder på helt främmande nunnor..och otäcka dessutom!


 

Hjälp mig att identifiera dessa människor? 
(den som identifierar flest vinner ett fint pris)


kan du digga? det är locomotion

"-Det är som att vara på fest och sätta på en låt
man älskar på stereon - dig this! Om någon inte
håller med så tar man i ännu mer, man försöker
övertyga den personen med all kraft.
Den drivkraften har man och kommer alltid ha,
oavsett om man är arton eller åttiofem.
Den elden slocknar aldrig."
  Håkan Hellström

image63

blow him back into my arms

Igår spelade sveriges snyggaste man på stadshuset och sveriges snyggaste tjejer var såklart där, syftar på mig själv, cecilia och anna. HEheE. Och för första gången måste jag säga att förbandet var helt ok. Till och med riktigt bra. När Moneybrother och Florence Valentin började göra duetter blev dom dock tämligen bättre eftersom att Anders har en röst too die for. Penga brorsan fick till och med min mamma att skaka lite på höfterna.

Bilder kommer, men om ni tror att ni kommer att dö av tristess tills imorgon så kan ni bota den genom att gå in på min bilddagbok och kika in 23 november.
http://somersault.bilddagboken.se/

KENT 19/11

Det är nästan en vecka sen jag skrev sist. Galenskap. Eftersom att mina fans har skrivit många hot-mail och även kommit fram och hotat mig privat så väljer jag nu att skriva igen. Jag vill nu påpeka att det inte är av egen fri vilja jag skriver utan endast för er skull..och okej, kanske lite för min.

Iallafall. Jag antar att ni nu är praktiskttaget jätte sugna på att höra allt om min galna vecka i mitt annars så tragiska och ogalna liv.
I lördags morse klockan 06.11 var jag uppe för att bjuda på en tågbiljett till Stockholm, vilket resulterade i att jag fick ett fint mail av Tradera och en tågresa till hufvudstaden för endast 40 kronor. Det var alltså lätt värt det (som vi brukar säga) Jag och Mandypändypoo gick och handlade lite mat och etc. på hemköp. Sen fnittrade vi hysteriskt till hissens talande röster och de andra fnittrade åt oss och våran lantliga humor.
Efter massor av godmat, shoppande och bingolottospelande (AMANDA, JAG VANN INGENTING :'( ) var det äntligen måndag. Dagen Det. Dagen som jag har sett framemot sedan juli.  Och plötsligt finns det ingenting kvar att säga, ingen luft att andas, ingen längtan, inget pirr i magen - allt gav jag bort när jag såg dig där på scenen. Underbara underbara du!
27/5 - 05
19/11 -07

image61image62


frågorna får sina svar

Frågorna är många: är annaniha död? kommer hennes blogg att tas bort? hatar hon oss? har hon skaffat sig ett liv? hur bra var egentligen kent?
Svaren är: Nej, nej, nej, nej och KANSKE HUR BRA SOM HELST


men.. vart ska mitt huvud ligga?

Nu har jag precis gått en liten morgon promenad med Sigge i min röda fleece morgonrock och mammas gympaskor utan strumpor

Och nu ska jag sova

37 minutes until bedtime

Jag är precis som grabbarna gibbar helst hela natten, sitter uppe vid sådär halv sex snåret och känner mig tuff. Om sisodär 36 minuter, eventuellt 37 ska jag sova.

Igår lärde jag mig kanske hur mycket som helst fast att jag hade en humorlös kund - pappa ryck upp dig!! Och nu är jag ledig ända fram till tisdag. Jag kommer basken i mig sakna det där plejset.

En annan sak som hände igår var att Mattias åkte ur Idol. Och jag sitter inte direkt och gråter över den faktor (kanske lite..han var lite söt..ibland) däremot forsar det floder av tårar när jag tänker på att ni röstade ut Christoffer förra veckan. WHY? he was soo cute
Jag förstår mig inte på er idolister!

är ironin den nya svarta?

Här om dagen satt jag och några på salongen och pratade om ironi. Vi råkade glida in på detta underbara ämnet för att vi började prata om kunder utan humor. Ja, det är helt sant. Vissa kunder har ingen humor - överhuvud taget. Dom uppsattar inte ens ett skämt i hedelig vänner-stil - helt humorlösa. När man har en sån kund kan man reagera på två sätt antingen skiter man helt enkelt i att prata med dom eller så skiter man helt enkel i att dom är humorlösa. Jag brukar göra det sistnämda. Detta innebär praktiskt taget att du står och drar skämt som bara du skrattar åt - i en timme.

Ironi är en konst. Folk som inte känner mig brukar ha väldigt svårt att förstå min ironi. Det brukar sluta med att dom inte skrattar åt mina skämt överhuvudtaget eller att dom skrattar åt exakt allt jag säger. Båda varianterna är tämligen förnedrande, men helt ok och lätt värt det!

VÅGA VARA IRONISK!












ps. Ursäkta mitt damp i föregående inlägg, jag är bara så lycklig :') ds.

två plus två likamed fyra

Ikväll är jag barnvakt åt Siggemannen för att mina föräldrar skulle på galej. Men jag är inte bitter, jag har nämligen en timlön på 300 kronor. SUG PÅ DEN DU! Lite shopping kanske det ska bli i Stockholm ändå. Och när vi ändå talar om Stockholm -> IDAG ÄR DET FYRA DAGAR KVAR. FYRA DAGAR ÄR ALLTSÅ BARA DUBBELT SÅ MYCKET SOM TVÅ DAGAR OCH ALLA VET ATT TVÅ DAGAR GÅR JÄTTE SNABBT!!!!!=)=)=)=)

puss kära bloggläsare

Jag är en sjukt overksam person just nu.
Jag orkar inget.
Jag som lovat mig själv att bli en riktig bloggerska också går det istöpet redan första månaden..
I SUCK*



* ett engelskt uttryck som kan jämföras med svenskans "jag suger"

my dream man

image60

farsdag, morfarsdag och annasdag

Godmorgon! Idag är en synnerligen snöig söndag. Och julstämningen kommer till mig mer och mer fast jag försöker stå emot! Måste börja handla dom "perfekta" julklapparna innan pengakassan börjar sina.
Idag är det farsdag också, så morfar kommer hit och blir firad av mig och mamma. Min egna pappa hade visst andra saker för sig, jag tyckte jag hörde någonting om hockey..men det kan väl inte vara möjligt?

Själv önskar jag att det var "annas-dag" och att alla skulle fira mig för jag har nämligen hittat en underbar klocka som jag skulle vilja ha. Tyvärr passar den inte riktigt in i min ekonomi
image59

ps. Sigge sover

















jag och sigge

Jag och min sju veckor gamla bäbis!

image58

tillökning i familjen

Nej
Min mamma är inte gravid
men en lillebror har jag fått ändå
, och han är kanske hur söt som helst.
Så nu har jag en liten söt lurvig sak som följer efter mig vart jag än går,
och som jag får gosa med hur mycket jag vill. Och han vill bara gosa mer.
Världens sötaste lilla hundvalp:')


nine days

image57

NIO SMÅ OBETYDLIGA DAGAR KVAR!!

my baby don't mess around



Ännu en bra låt. Jag råkar dock gilla min vän Cecilia och hennes vän Anna's version bättre. Cissi är dock en dummis och vill inte att jag ska sprida den låten.. fast den kanske är världens bästa?! jag förstår inte.
I vilket fall. Om ni gillar detta så har ni mitt tillstånd att bombardera "misslocksmock" om förfrågningar på deras låt!

rysningar och klippdockor

Åh! jag får rysningar när jag lyssnar på låten från mitt förra inlägg..så vackert!
Endast elva dagar kvar nu, helt sjukt vad det närmar sig!

Idag har jag haft svenska nationella. Ingenting att säga om det, det gick helt okej. Förhoppningsvis så hajade någon till på hur bra texter Joakim Berg verkligen skriver..sjukt! Resten av dagen satt jag och Cissi och lekte med Marie som klippdocka. Det var synnerligen kul. Särskilt den delen där vi blev helt crazy och började få Marie dockan att snurra runt runt. Jag hoppas de andra uppskattar humorn i vår redovisning imorgon! -(vilket jag betvivlar eftersom att vår humor är fullständigt värdelös men synnerligen kul - enligt mig)

ett glatt nyblivet ensamthushåll - vinternoll2 fan



Jag trodde att det var tabu att göra en cover på en Kent låt. Förbjudet. Jag trodde att jag, och många andra Kent fan skulle göra uppror, bli irreterande, skriva arga mail. Men jag hade fel.
Ensamthushåll gör en fantastisk cover av Kent's låt Vinternoll2.
Jag säger det igen: njut!

spändizz girlizz

Jag fick inget napp på mitt förra inlägg vilket gör mig en aning ledsen i lillsjälen. Men däremot fick jag några napp idag på planeringen=)=) Anette skulle till och med ta med sig alla sina barn, Denise skulle komma, och Pilly=)  I'm so happy, I'm so glad...

Idag bestod basgrupp1 endast av mig och Cecilia, alla andra var sjuka (jag och cecil sörjde er djupt) men tillsammans fixade vi ändå biffen hon och jag. Mycket jobb återstår dock. Något annat som återstår är mitt nationella prov imorgon. Jag gruvar mig inte egentligen, men jag inbillar mig själv att jag gör det. Jag ska nog bara babbla på,det brukar bli bäst så. Imorgon får ni alltså veta vad Carolina Gynning och Joakim Berg har gemensamt - typ.

Är ni lika spända som jag?

(räcker upp fingret) fråga!

Jag söker kunder
Söker du klipptid/färgtid?


tiger lou - coalitions

Ni människor som har läst min blogg från början kanske märkte min fullständiga besatthet av Rasmus Kelleman.
Eftersom att jag inte skrivit om honom på ett tag kanske ni tror att denna besatthet har avtagit. Då kan jag medela att så är inte fallet! Min lilla hjärna blev bara lite orolig för att jag snart kommer få massa hotbrev i posten av Rasmus fru, men tydligen vet hon inte om något? Tydligen så läser hon inte min blogg. Därför har jag lagt min oro på hyllan och detta firar jag genom att lägga ut en helt ny, osläppt, låt med Tiger Lou som kommer finnas med på hans nya album. Låten heter "Coalitions" Njut!

godmorgon, godeftermiddag och godnatt

Det blir ett godmorgon, godeftermiddag och godnatt på samma gång idag. Har haft fullt upp med att titta på Heroes hela dagen. Det är så sjukt spännande att jag inte kan sluta titta - bara ett avsnitt till..och ett till..äh jag ser ett till, jag hinner. Det slutade med att jag fick tokstressa i mig mat vilket resulterade i att jag tappade en bricka med två tallrikar och ett glas på vårt stengolv = tusen små glasbitar över hela köksgolvet = en mycket stressad och less anna.

Har haft en kurs i förstahjälpen idag, vilket resulterade i ett certifikat. Det kändes heeelt ok. Vad har jag mer gjort idag då? Jag har köpt ett stort hårspänne som kan hålla upp mitt kortis hår om jag känner för att ha det uppsatt, jag har dregglat framför datorn när jag och Ida tittade på löshår och jag har varit på utbildning. I sista stund hann jag också skicka iväg glosorna till engelskan imorgon.. Och heroes såklart. Heroes upptog all annan tid då jag egentligen skulle planera min muntliga redovisning till svenska nationella..men vad gör man? Dygnet har för få timmar. Särskilt när man har 13 timmar Heroes att gotta sig i.

image56

ps. jag hann äta kakor också=)

sid är min hjälte

Sid: Vi kanske kan utvecklas baklänges till vattendjur..
Tigern: Åh, vilken väldigt bra idé Sid
Sid: Du kan kalla mig Sill

image55



15 dagar kvar


nelly är en hjärtekrossare

God eftermiddag
Mamma sa att det snöade igår, 
javisst tänkte jag. Att det skulle vara ett snötäcke utanför fönstret när jag vaknade var ändå väldigt oväntat. Det var bara att dra igång och impregnera alla skorna så att jag vågar gå ut senare idag.

Har spenderat den mesta tiden av min morgon till att titta på MTV Europe awards. Och har därför ungefär hundra frågor att ställa. Hur kunde Expressen skriva att Amy Winehouse var bra? Hur kunde Amy Winehouse glömma bort att tacka för sitt pris? Hur kunde ens Amy vinna det där jäkla priset? OCH VARFÖR I HELA FRIDEN HAR NELLY FURTADO FÄRGAT HÅRET BLONT?!?! Jag blir ledsen i ögat och mitt frisörhjärta går i hundra olika delar

image54


Hjälp mig att samla ihop mina hjärtebitar genom att skriva långa pressmedelanden till Nelly om att hon måste färga tillbaka sitt hår..snälla?

samma tjejer, samma coola attityd

image51image52

per finns på riktigt

Jag förstår inte hur jag kan ha missat att skriva om mitt avsked från Per.
Jag skulle nämligen vara ledig på fredag så jag var tvungen att ta farväl redan på torsdag. Mina ögon tårades och livet kändes allmänt surt och jobbigt. Jag hade börjat gilla journalisten Per.

Han var kung den där Per
tänkte jag när jag åkte därifrån. Han kommer man aldrig se igen, tänkte jag medan tårarna rann nerför kinden.. okej, nu tog jag skämtet alldelens för långt, men ni fattade poängen.

Men sen när jag och mitt gäng skulle spela biljard i går kväll, vem var där om inte Per?!?! (jag trodde det bara var gamlisar med stora stjärtar som spelade biljard) Jag hamnade i ett kroniskt chock tillstånd och kunde bara häva ur mig små ord som "Hjälp, dig trodde jag aldrig att jag skulle se igen" och andra vänliga fraser.
Det var en rolig dag.

image50

vi -> övik = paradisbad

image49

Imorgon ska jag, denna man, amanda, jossitoss
och antemannen till paradisbadet
Klämm på den ni!

morgontrött, löshår, musketörer och bull lös

Bara för att jag har vaknat nio varje dag hela veckan så skulle det naturligtvis vara jätte svårt att kliva upp elva imorse. Jag förstår inte varför. Det blev lite snoozande innan jag pallrade mig upp och fixade mig lite havregrynsgröt, klädde på mig och slängde på mig en mössa för att dölja min dåliga hårddag. Tog mitt pick och pack och for till Victoria, min lilla gloria. Jag satt i hennes löshår så att hon skulle vara festklar tills imorgon, det blev riktigt bra faktiskt!=) Blev lite småsugen på att förlänga mitt också, men det får nog vänta tills pagen har växt ut till någon konstig mellan längd..

Sen skulle Victoria på spa (jag är sjukt avundsjuk!!) så jag och Carro tog bussen till stan. Jag gick och mötte upp mina tre musketörer - fast jag fick ingen bulle!?